Hierontapalvelut

KLASSINEN HIERONTA on kudosten mekaanista muokkausta. Hieronnassa käytettäviä tekniikoita on sively, hankaus, pusertelu, taputus ja täristys. Hierontaan yhdistetään passiivisia venytyksiä tehostamaan hieronnan vaikutuksia.

Hieronta vilkastuttaa veren- ja lymfakiertoa, vähentää turvotusta ja kipua, poistaa kuona-aineita, lisää lihasten hapen- ja ravinteiden saantia, lisää lihasten elastisuutta ja palautumista rasituksesta sekä rentouttaa.

Hieronnan vasta-aiheita ovat: ihoinfektiot, laskimotukokset, kasvaimet, akuutit vammat, iskeeminen kudos, verenvuotosairaus, kuume, flunssa, krapula tai päihteiden vaikutuksen alaisena. Jos terveydentilasi mietityttää, niin keskustele ensin hoitavan lääkärin kanssa hieronnan sopivuudesta.

Ensimmäisellä hoitokerralla täytetään alkutietolomake.

KUUMAKIVIHIERONTA on pintalämpöhoitoa lämpimillä kivillä. Kuumakivihieronnassa käytetään erikokoisia hiottuja basalttikiviä. Kivet lämmitettään n.50 asteisessa vedessä. Lämpö tehostaa klassista hierontaa ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Hoito on tehokas stressin ja jännityksen lievittäjä.