personal training

Haluatko päästä hyvään kuntoon, mutta et oikein pääse alkuun tai innostus lakkaa pian? Kuntoiletko säännöllisesti, mutta tulokset eivät tyydytä? Haluatko pudottaa painoa, mutta se ei ole onnistunut? Nyt on mahdollisuus päästä tavoitteeseesi positiivisen ja kannustavan henkilökohtaisen valmentajan avulla.

Personal Training on henkilökohtaista kunto-, terveys- ja hyvinvointivalmennusta, kannustamista ja motivointia. Valmennus on pitkäjänteistä ja suunnitelmallista.

Ensimmäisellä suunnittelukerralla käydään läpi tavoitteet, toiveet, rajoitteet ja resurssit, joiden pohjalta kartoitetaan valmennusjakson pituus ja tapaamiskertojen määrä. Tavoite voi olla painonhallintaa, työssäjaksamista, liikkuvuuden,- kestävyyden- tai lihaskunnonparantamista ym.

Suositeltava valmennusjakso on 3 kuukautta ja tapaamisien määrä 2-4. Esim. 3 kk valmennusjakson: hinta: 4 tapaamista kuukaudessa: 260€/kk tai 2 tapaamista kuukaudessa: 140€/kk. Mahdollisuus on myös yksittäisiin tapaamisiin. Tarkemmat hinnat löytyvät hinnasto sivulta.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan Sinulle sopivin valmennus kokonaisuus. =)